Risrett med skinke, purre, aspargesbønner og gulrøtter i en sataysaus med grønnsaker og orientalske krydder.
Tilberedelse
1. Riv toppen av posen ved rivehakket. Brett ut bunnen. Fjern oksygenfangeren.
2. Tilsett varm vann til nivåmerket.
3. Rør godt rundt.
4. Lukk lynlåsen. La stå i 8 minutter.
5. Rør rundt.
6. Spis rett fra posen.
1 porsjon |
total energi |
600 kcal (2512 kJ) |
nettovekt |
144 gram |
holdbarhet |
48 måneder |
ernæringsverdi / 100 g |
unprepared |
prepared |
energi |
415 kcal (1737 kJ) |
energi |
132 kcal (551 kJ) |
fett |
12.1 g (mettet: 1.8 g) |
fett |
3.8 g (mettet: 0.6 g) |
karbohydrater |
63.5 g (sukker: 9.8 g) |
karbohydrater |
20.1 g (sukker: 3.1 g) |
protein |
12.6 g |
protein |
4.0 g |
salt |
2.4 g |
salt |
0.8 g |
fibre |
3.9 g |
fibre |
1.2 g |
Ingredienser
ris (50%), 29% sataysaus (peanøtter (40%), hvetemel, mysepulver, sukker, løk (5%), salt, soya, gjærekstrakt, sitrongress, hvitløk, Chilipepper, maltodekstrin, spisskummen, smakstilsetning, tomat, paprika, ingefærpulver, galangarot, solsikkeolje), 6% skinke (svinekjøtt, hvetestivelse, salt, sitronsyre (rosmarinekstrakt, sitronsyre), røykekstrakt, konserveringsmiddel (E250)), solsikkeolje, gulrøtter (3%), aspargesbønner (3%), løk (2%), sukker, glukosesirup, salt, purre (0.65%), melkepulver, ingefærpulver, hydrolysert protein (mais, raps), kajenne (0.03%), pepper
Allergi informasjon
Inneholder gluten, peanøtter, soya, melk.
Kan innholde spor av: nøtter.