Pastarett med skinke, purre, paprika og løk i en fløte/ostesaus.
Tilberedelse
1. Riv toppen av posen ved rivehakket. Brett ut bunnen. Fjern oksygenfangeren.
2. Tilsett varm vann til nivåmerket.
3. Rør godt rundt.
4. Lukk lynlåsen. La stå i 8 minutter.
5. Rør rundt.
6. Spis rett fra posen.
1 porsjon |
total energi |
600 kcal (2512 kJ) |
nettovekt |
143 gram |
holdbarhet |
48 måneder |
ernæringsverdi / 100 g |
unprepared |
prepared |
energi |
418 kcal (1748 kJ) |
energi |
122 kcal (508 kJ) |
fett |
14.0 g (mettet: 4.9 g) |
fett |
4.1 g (mettet: 1.4 g) |
karbohydrater |
53.7 g (sukker: 7.4 g) |
karbohydrater |
15.6 g (sukker: 2.1 g) |
protein |
16.8 g |
protein |
4.9 g |
salt |
2.3 g |
salt |
0.7 g |
fibre |
3.3 g |
fibre |
1.0 g |
Ingredienser
57% pasta (hvete, egg, salt), 11% ostepulver (ost, salt), 7% skinke (svinekjøtt, hvetestivelse, salt, sitronsyre (rosmarinekstrakt, sitronsyre), røykekstrakt, konserveringsmiddel (E250)), melkepulver, solsikkeolje, potetstivelse, paprika (4%), løk (3%), purre (1%), glukosesirup, salt, pepper (0.07%)
Allergi informasjon
Inneholder gluten, egg, melk.
Kan innholde spor av: peanøtter, nøtter.