Gulasj. Potetrett med storfekjøtt, sopp, grønne erter, paprika og hvitløk i en saus med gullashkrydder.
Tilberedelse
1. Riv toppen av posen ved rivehakket. Brett ut bunnen. Fjern oksygenfangeren.
2. Tilsett varmt vann til nivåmerket.
3. Rør godt rundt.
4. Lukk lynlåsen. La stå i 10 minutter.
5. Rør rundt.
6. Spis rett fra posen.
1 porsjon |
total energi |
600 kcal (2512 kJ) |
nettovekt |
135 gram |
holdbarhet |
48 måneder |
ernæringsverdi / 100 g |
unprepared |
prepared |
energi |
442 kcal (1848 kJ) |
energi |
124 kcal (515 kJ) |
fett |
18.9 g (mettet: 3.6 g) |
fett |
5.3 g (mettet: 1.0 g) |
karbohydrater |
47.9 g (sukker: 7.7 g) |
karbohydrater |
13.3 g (sukker: 2.1 g) |
protein |
14.8 g |
protein |
4.1 g |
salt |
1.5 g |
salt |
0.4 g |
fibre |
5.7 g |
fibre |
1.6 g |
Ingredienser
45% potetpulver (potet, emulgeringsmiddel (E471), sitronsyre (sitronsyre), konserveringsmiddel (E222)), solsikkeolje, krydderblanding (potetstivelse, paprikapulver, raps protein, salt, løkpulver, sukker, smakstilsetning, kajenne, gjærekstrakt, spisskummen, pepper, gurkemeie), melkepulver, storfekjøtt (7%), paprika (4%), grønne erter (3%), glukosesirup, sjampignon (2%), hydrolysert protein (mais, raps), hvitløk (0.18%)
Allergi informasjon
Inneholder melk.
Kan innholde spor av: peanøtter, nøtter.