Turfrokost. Næringsrik varm frokost basert på korn, melk, rosiner, eple og ristete hasselnøtter.
Tilberedelse
1. Riv toppen av posen ved rivehakket. Brett ut bunnen. Fjern oksygenfangeren.
2. Tilsett varmt vann til nivåmerket.
3. Rør godt rundt.
4. Lukk lynlåsen. La stå i 8 minutter.
5. Rør rundt.
6. Spis rett fra posen.
1 porsjon |
total energi |
600 kcal (2512 kJ) |
nettovekt |
141 gram |
holdbarhet |
48 måneder |
ernæringsverdi / 100 g |
unprepared |
prepared |
energi |
424 kcal (1776 kJ) |
energi |
206 kcal (861 kJ) |
fett |
17.1 g (mettet: 6.4 g) |
fett |
8.3 g (mettet: 3.1 g) |
karbohydrater |
53.3 g (sukker: 28.7 g) |
karbohydrater |
25.8 g (sukker: 13.9 g) |
protein |
13.7 g |
protein |
6.6 g |
salt |
0.3 g |
salt |
0.1 g |
fibre |
6.0 g |
fibre |
2.9 g |
Ingredienser
havreflak (28%), melkepulver, hasselnøtter (10%), rosiner (10%), hveteflak, sukker, eple (6%), solsikkeolje, glukosesirup, salt, sitronsyre (sitronsyre)
Allergi informasjon
Inneholder gluten, melk, nøtter.
Kan innholde spor av: peanøtter.